top of page
StaarAdvies-advies bij staar.jpg
StaarAdvies in jouw winkel

StaarAdvies in jouw optiekwinkel?


Dat kan! StaarAdvies organiseert evenementen in optiekwinkels. Wil je jezelf onderscheiden van de andere opticiens, je tot het uiterste inzetten voor je eigen klanten of meer inloop van bezoekers in de winkel?

Dan is een dag(deel) StaarAdvies een goed idee.
 
Veel mensen twijfelen over hun zicht. “Zou het staar kunnen zijn of toch misschien iets anders?”

Door mij uit te nodigen haal je een optometrist met diepgaande kennis over cataract in je winkel.

De klanten krijgen informatie en uitleg alsof ze een consult in het ziekenhuis hebben. 

Het enige wat ik nodig heb is een spleetlamp en een gezellig team die het leuk vindt om de klanten die binnenkomen een leuke middag te bezorgen. 

Inloopspreekuur Staaradvies_edited.jpg
review StaarAdviesdag

Chayenne de Waard - van Meeuwen

Bliek Optiek - Gorinchem

De StaarAdvies dag bij ons in de winkel was een groot succes! Vanaf het moment dat de deur open ging kwam de ene na de andere klant bij ons binnen. Er werd gemeten, gedruppeld, gecontroleerd, geadviseerd, vragen beantwoord en waar nodig werden er verwijsbrieven mee gegeven. De klanten vonden het een unieke ervaring en service!

 

Vanaf het eerste contact met Kim klikte het meteen. Het opzetten van de StaarAdvies dag was dan ook niet moeilijk. Kim heeft goede ideeën en vindt het fijn om samen te sparren. Wat ik erg fijn vind is dat ze rekening houdt met de identiteit van de winkel. Ze komt écht om een extra service neer te zetten. Kim is erg kundig en geduldig met de klanten. Ze liepen dan ook allemaal met haar weg. Er zijn ook al klanten geweest die in de winkel zijn komen vragen wanneer ze er weer is!

 

Ik kan StaarAdvies zeker aanraden! De StaarAdvies dag heeft onze winkel een extra boost gegeven en op een nieuwe manier op de kaart gezet. Het heeft ons nieuwe klanten opgeleverd die we anders misschien niet hadden gehad. Voor mij is het duidelijk dat het een vast jaarlijks evenement gaat worden voor Bliek Optiek. Kim bedankt voor alles en tot de volgende StaarAdvies dag!

Beter zicht

op staar

helder StaarAdvies op maat vanuit uw huis

bottom of page