top of page
StaarAdvies-advies bij staar.jpg
Over Kim

 

Hallo, welkom bij StaarAdvies.

Mijn naam is Kim Kuppens en zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in alles wat met ogen te maken heeft. Na de middelbare school ben ik direct de opleiding tot opticien gaan volgen. Dit bleek zo leuk dat ik daarna optometrie ben gaan studeren.

De afgelopen 14 jaar heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt en geef ik dagelijks advies over staar en de behandeling hiervan.

Kim-Kuppens-StaarAdvies

Sinds vier jaar werk ik ook één dag in de week als optometrist in een optiek winkel. Hier valt mij op dat er veel klanten zijn die na het bezoek aan de oogarts nog vragen hebben.

Met StaarAdvies wil ik op een laagdrempelige manier alle vragen rondom staar en de behandeling hiervan beantwoorden. Ik vind het van belang dat iedereen goed geïnformeerd wordt en met vertrouwen de operatie tegemoet kan zien. Ook met betrekking tot de keuze van de juiste lens kan ik uw vragen beantwoorden, zodat iedereen die dit wil goed geïnformeerd de juiste beslissing kan nemen.

Daarnaast inventariseer ik welke vragen vaak terug komen, zodat ik dit kan meenemen in een nog betere informatievoorziening vanuit het ziekenhuis.

Tijdens mijn laatste jaar als student optometrie ben ik met een vrijwilligers organisatie (VOSH) naar Nicaragua geweest om oogzorg te verlenen. Dit is een indrukwekkende ervaring geweest.

Dit heeft er aan bijgedragen dat ik graag wil samenwerken met de Eye Care Foundation die duurzame oogzorg levert. 

Maar het gaat om u!

 

Wilt u graag meer weten over staar en alles wat daarbij komt kijken? Maak dan een online afspraak met mij zodat ik u kan informeren.

Kim nicaragua klein.jpg

Beter zicht

op staar

helder StaarAdvies op maat vanuit uw huis

bottom of page