top of page
StaarAdvies-advies bij staar.jpg
Over Kim

 

Hallo, welkom bij StaarAdvies.

Mijn naam is Kim Kuppens en zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in alles wat met ogen te maken heeft. Na de middelbare school ben ik direct de opleiding tot opticien gaan volgen. Dit bleek zo leuk dat ik daarna optometrie ben gaan studeren.

De afgelopen 16 jaar heb ik in verschillende ziekenhuizen en zelfstandige behandelklinieken gewerkt en geef ik dagelijks advies over staar en de behandeling hiervan.

Kim-Kuppens-StaarAdvies

1 dag in de week werk ik in een optiekzaak. Hier valt mij op dat er veel klanten zijn die na het bezoek aan de oogarts nog vragen hebben.

Met StaarAdvies wil ik op een laagdrempelige manier alle vragen rondom staar en de behandeling hiervan beantwoorden. Ik vind het van belang dat iedereen goed geïnformeerd wordt en met vertrouwen de operatie tegemoet kan zien.

 

Ook met betrekking tot de keuze van de juiste lens kan ik uw vragen beantwoorden, zodat iedereen die dit wil goed geïnformeerd de juiste beslissing kan nemen.

Maar het gaat om u!

 

Wilt u graag meer weten over staar en alles wat daarbij komt kijken? Maak dan een online afspraak met mij zodat ik u kan informeren.

Beter zicht

op staar

helder StaarAdvies op maat vanuit uw huis

bottom of page